Let op: telefonie vrijdagmiddag 30 april even buiten bereik

Zoals u in uw welkomstkaart en op deze website al heeft kunnen lezen, gaat Van Marwijk vanaf mei verder onder de naam en versterking van You Sure. Als onderdeel van deze aanpassing zal uw team verhuizen naar het kantoor van You Sure in Nieuw Vennep.

Een belangrijk onderdeel van deze verhuizing, die deze vrijdag (30 april 2021) zal plaatsvinden, is de telefonie. Om ervoor te zorgen dat u gewoon hetzelfde nummer kunt blijven bellen om contact op te nemen met uw adviseur, zal de telefonie ook vrijdag verhuisd worden.

Tijdens deze verhuizing kan ons telefoonnummer tot wel een uur in de middag onbereikbaar zijn. Wij hopen op uw begrip hiervoor en verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via ons contactformulier in te sturen, of tot maandag 3 mei te wachten om te bellen.

Wij blijven u graag van dienst!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Van Marwijk wordt You Sure

Van Marwijk wordt You Sure

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 071 - 516 2462.