Financieel Advies

Alles goed geregeld voor nu en straks

Uw hypotheek, uw pensioenregeling, uw verzekeringen en uw spaargeld. Voor u zijn het misschien allemaal losse financiële regelingen. Maar wij als onafhankelijk financieel adviseur beschouwen uw financiën als één samenhangend geheel.

Als u bijvoorbeeld met pensioen gaat, worden uw inkomsten bepaald door uw huidige pensioenregeling. Maar dat is slechts de helft van het verhaal. Want hoeveel u nodig heeft, hangt ook af van uw hypotheeklasten, of er nog kinderen financieel afhankelijk zijn en of u gespaard of belegd heeft. En wat als u voor die tijd arbeidsongeschikt wordt? Dan ziet het financiële plaatje er weer anders uit.

In onze totaalbenadering stemmen wij uw financiele huishouding af op het realiseren van uw dromen, wensen en doelen. Dat is toch waar het uiteindelijk om gaat? Om u hierin te begeleiden werken wij volgens een financieel planningsproces en krijgt u een eigen Financieel Totaalplan.

FTP_01

Uw eigen Financieel Totaalplan

Met uw eigen Financieel Totaalplan heeft u een begrijpelijk overzicht van al uw financiële zaken. U heeft uw financiële zaken op een rijtje. Pensioen, hypotheek, sparen & beleggen, verzekeringen en zelfs uw financiële  profiel. Belasting besparen? In uw Financieel Totaalplan wordt er altijd gerekend met de laatst bekende fiscale en sociale cijfers. Hierdoor kunt u precies zien hoeveel belasting u moet betalen. Waar geeft u uw geld aan uit? Met uw eigen huishoudboekje kunt u het precies bijhouden Samen met uw financieel adviseur zorgt u dat uw Financieel Totaalplan altijd up-to-date blijft.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverleningsdocumenten.

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Karin Hoogeveen

071 - 516 2462

Erkend Hypotheekadviseur

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 071 - 516 2462.