Ons Team

Vacature: Fulltime Schadebehandelaar volmacht / provinciaal 32-40 uur

Jasper van Marwijk

Jasper van Marwijk

Mijn naam is Jasper van Marwijk en ben sinds de oprichting op 1 juni 1991 mede-eigenaar van van Marwijk Advies Groep. Ik ben verantwoordelijk voor de interne administratieve organisatie en tevens voor het financiële deel van het bedrijf. U kunt bij terecht voor vragen over premies, betalingen en schade-uitkeringen. Tevens kunt u mij benaderen voor algemene vragen over Marwijk Advies Groep.

Rob van MarwijkRob van Marwijk

Mijn naam is Rob van Marwijk, ben mede- eigenaar van Van Marwijk Advies Groep. Mijn werkzaamheden zijn vooral commercieel als zijnde verzekeringsadviseur binnen het Leidse MKB. Ik ben van veel markten thuis en heb, mede door mijn bestuurlijke en organisatorische hobby’s, een mooi relatienetwerk opgebouwd. Altijd bereikbaar, telefonisch dan wel via e-mail. Ik doe alleen niet aan Twitter en Facebook.

Kees vd KommerKees van den Kommer

Ik ben Kees van den Kommer, samen met Rob en Jasper van Marwijk zijn wij sinds 1 juni 1991 eigenaar van van Marwijk Advies Groep. Met Rob werk ik zelf al samen vanaf 1 juni 1986, bij onze vorige werkgever. Sinds ruim 25 jaar doe ik buitendienst werk, mijn werkgebied is hoofdzakelijk buiten Leiden en bezoek zowel de particulieren en zakelijke relaties in het midden en kleinbedrijf. Mijn specialiteit is toch wel de transportwereld, hier kan je echt alle kanten mee op. Er is de laatste jaren heel veel veranderd in ons vak, zeker op gebied van automatisering zoals mails, digitale nota’s, digitale dossiers etc. Maar wat absoluut niet veranderd is de service die wij verlenen en het persoonlijke contact met u als klant. Zowel hier op kantoor of bij u op het bedrijf of thuis.

K HoogeveenKarin Hoogeveen

Ik ben Karin Hoogeveen. Sinds januari 2007 ben ik bij Van Marwijk Advies Groep werkzaam als adviseur in levensverzekeringen en hypotheken. Voordat ik hier kwam werken heb ik bij andere kantoren een ruime ervaring opgedaan in deze functie. In die tijd heb ik ook de opleidingen Erkend Hypotheek Adviseur en Gecertificeerd Financial Planner gevolgd, aangevuld met jaarlijkse permanente educatie. Deze diploma’s staan gelijk aan de huidige vereiste Wft diploma’s Leven, Beleggen A, Consumptief Krediet en Hypothecair Krediet. Als moeder van twee schoolgaande kinderen werk ik maandag, woensdag en donderdag.
Wilt u advies over uw lopende lijfrente, levensverzekeringen of hypotheek, of overweegt u deze nieuw af te sluiten, neem dan gerust even contact met mij op.

Janny de Vries

Hallo, mijn naam is Janny de Vries. Mijn werkzaamheden op kantoor bestaan uit het adviseren van met name de zakelijke relaties op het gebied van schadeverzekeringen  en de administratieve  verwerking  van de correspondentie en de telefoontjes die hierbij horen. Daarnaast ben ik acceptant voor de (zakelijke) volmachtpolissen en  doe ook de polisopmaak hiervoor. Uiteraard beschik ik over alle benodigde vakdiploma’s waaronder Assurantie A en B en het diploma Gevolmachtigd Agent.  Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

M van EgmondMoniek van Egmond

Ik ben Moniek van Egmond en sinds juni 1998 ben ik werkzaam bij Van Marwijk Advies Groep als commercieel medewerkster. In mijn functie houd ik mij voornamelijk bezig met de particuliere klant. Ik adviseer en ben verantwoordelijk voor de opmaak van de polissen die bij ons in de volmacht worden afgesloten. In de loop der jaren heb ik al mijn WFT diploma’s weten te behalen en te behouden. Sinds ik moeder ben van 2 kinderen werk ik 3 dagen in de week, op maandag, dinsdag en vrijdag. U kunt bij mij terecht voor vragen en persoonlijk verzekeringsadvies voor al uw particuliere (schade)verzekeringen.

Arie Koeman

Medewerker Schade.

Gerdi Brasker

Administratief medewerker. (dinsdag, donderdag en vrijdag)